Saturday, 17 December 2011

kalah lah plak...

selamat pagi !!! pagi ni terlewat bangun sebab penulis sibuk nak pikirkan perkara yang patut dibuat hari ni. Terlewat bangun tu bermakna dah jam 7.00 am. sebenarnya, hari ni penulis ada perlawanan catur di KKPR. Owh luper plak, penulis nak sebut, penulis merupakan pelajar asasi di UiTM Puncak Alam. Pagi tadi baru memang satu game pastu kalah plak. nak wat camner memang dh nasib. dengar kabarnyer, ader owg wakil negeri lah wakil kebangsaan la... macam lagi tpi penulis hanya diam dan ooooh, oooooh, ooooh.. :) xkan nak marah2 plak.. anyway, hari ni event memang best kat palam(puncak alam). sebab mlm tadi ader asasi got talent... sumer memang berbakat2 belaka... yg penulis harap ini akan dpt jadi satu kenangan bagi pelajar asasi yg terlibat.. ingat lah yer, kenangan itu xkan dtg sendri tpi kiter sendiri yg kne mengukirnya... klu xder kenangan dlm hidup, ibarat nasi xberlauk(except nasi goreng la =.=")

No comments:

Post a Comment